2021-05-15

SONY DSC

Deze tekst is afkomstig van de site van

Lenferink Afbouw BV

Afbouwbedrijf Lenferink B.V. maakt deel uit van Lenferink Beheer B.V. te Lemelerveld. Binnen deze groep zijn de navolgende bedrijven uit de Afbouw-, Schilders- en Isolatiebranche gebundeld: Lenferink Lemelerveld B.V. en Lenferink Gevelonderhoud te Lemelerveld, Lenferink Emmeloord B.V. te Emmeloord, Lenferink Zwolle B.V. Mechanische Verfapplicatie, Glasservice Lenferink B.V. en Gebr. Schutte B.V. te Zwolle, Jansen Wehl B.V. te Wehl en Lenferink Raalte B.V. te Raalte.

De navolgende werkzaamheden worden door Lenferink bedrijven uitgevoerd:

  • Stukadoorswerk, gevelisolatie, plafondbespuiting, sierpleisters, restauratie, binnenwanden en cementdekvloeren.
  • Schilderswerk, gevelonderhoudsplan, kleuradvies, metaalbescherming, betonconservering, straalwerk, gevelreiniging, behangwerk, wandbekleding, vloerafwerking en glas.
  • Isolatiewerk, dubbelglas, dakisolatie, vloerisolatie, houten kozijnen, ramen en deuren en geluidsisolatie

De Lenferink Bedrijven zijn een modern bedrijf binnen de bouwindustrie van nu. De activiteiten van Lenferink zijn gericht op de bouwindustrie en het onderhoud in de ruimste zin van het woord. Lenferink treedt uitvoerend en coördinerend op. Daardoor kan efficiënt worden gewerkt en de opdrachtgever wordt van veel zorgen bevrijd.

Ondanks de groei van Lenferink zijn de voordelen van een kleinschalig bedrijf behouden door regionale vestigingen en kleine units en dat komt zeker tot uiting in de contacten met de opdrachtgever. Een grote mate van flexibiliteit behoort ook tot die voordelen evenals een probleembenadering die specifiek is voor de opdrachtgever. Er wordt steeds een goede oplossing gezocht op budgettair, esthetisch en technisch terrein.

Vanaf 1989 is bij alle vestigingen intensief gewerkt aan een kwaliteits stappenplan. Resulterend in de toekenning aan de gehele Lenferinkgroep van het Certificaat ISO 9002 op 25 mei 1994.

Lenferink Afbouw voert vanaf 1990 jaarlijks circa 15000 m2 gevelisolatie-projecten onder verzekerde garantie uit. De hierbij behorende externe controles en de integratie van de interne kwaliteitsborging binnen de Lenferink bedrijven zorgen ervoor dat de opdrachtgever gewaarborgd is van technisch en esthetisch juist aangebrachte gevelisolatie. Lenferink Afbouw gebruikt alleen goedgekeurde gevelisolatiesystemen.

Bel vrijblijvend voor nadere informatie, wij staan u gaarne ten dienst.

Lenferink

Bezoekadres

Ambachtsweg 2
8152 BA Lemelerveld

Postadres

Ambachtsweg 2
8152 BA Lemelerveld
.
T 0572-371777
F 0572-372715