2021-05-15

De-koning-hoorn-gevelisolatie

Deze tekst uit 2019 is afkomstig van de site van

Stukadoorsbedrijf de Koning

Activiteiten

Renovatie, gevelisolatie, restauratie,  traditioneel, leemstuc, glanspleisters, sierpleisters, spuitmortels, akoestische plafonds en brandveilige bespuitingen.

Gevelisolatie hebben wij meer dan 12 jaar geleden al aangepakt. Sindsdien hebben wij in dit specialisme al een rijke ervaring opgedaan. Vele woningbouw- en utiliteitsprojecten zijn door ons, naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers gerealiseerd. Enkele spraakmakende voorbeelden hiervan zijn het winkelcentrum Zeewolde, Directie Noordzee te Rijswijk, Kantoorgebouw Pecoma te Amsterdam en voormalig gevangenis Gartmanplantsoen A’dam.

Grote en kleine aannemers weten ons bedrijf al ruim 65 jaar te vinden. Sinds 1937 is ‘de Koning’ een vertrouwde naam. Niet alleen in Amsterdam maar ook in Noord en Zuid Holland en Utrecht is men bekend met het vakmanschap van ons bedrijf in uiteenlopende stukadoorsdisciplines.

Momenteel zijn 20 vakbekwame stukadoors bij ons bedrijf werkzaam.

Ons bedrijf heeft altijd ingespeeld op de nieuwste ontwikkelingen in de stukadoorsbranche. Nu zijn akoestische plafonds voor ons, naast gevelisolatie, een uitdaging om te maken. Ook Oikos en andere glanspleisters worden met de grote verscheidenheid van moderne sierpleisters door onze vakmensen ter hand genomen.

In het traditionele stukadoorswerk zoals het lijst- en ornamentenwerk, beschikken wij over uitstekende referenties. In Hotel Krasnapolsky, schouwburg Carré te Amsterdam en in de Hoge Raad en het binnenhof in Den Haag zijn dan ook fraaie voorbeelden hiervan te zien.

Tevens zijn wij lid van Het Neerlandsch Stucgilde waarvan als algemene doelstelling geldt: het bevorderen van de kwaliteit van restauratief en decoratief stukadoorswerk en het onderling uitwisselen van bij de Gildeleden aanwezige expertise en vak- en materiaalkennis. Meer informatie is te vinden onder: www.dekoningstuc.nl

De_Koning_logo

Bezoekadres

Kernweg 17
1627 LC Hoorn

Postadres

Kernweg 17
1627 LC Hoorn

T 0229-214516
F 0229-296151

E info@dekoningstuc.nl
I www.dekoningstuc.nl