2019-11-03

Bronnen

In 1995 werd op initiatief van LSGI een 250 pagina dik boek uitgegeven over gevelisolatie. Auteur Rob van Boxtel. Veel marktpartijen waren zo vriendelijk in de conceptfase de tekst kritisch te lezen en van commentaar te voorzien. De directeur van de BNA schreef er nog een voorwoord in. Het boek werd in een oplage van 3000 exemplaren uitgegeven en verkocht en is inmiddels uitverkocht.

Handboek_0

In 2003 gaf LSGI nog een dun boekje uit: Gevelisolatie in Gebruik. Zelfde Auteur. Dit boekje was bestemd voor eigenaren en gebruikers van gepleisterde gevelisolatie en ging in op onderhoudsaspecten van gevelisolatie.

In 2005 verscheen de SBR publicatie Buitengevelisolatie met gepleisterde afwerking. Zelfde Auteur. SBR is in 2017 ter ziele gegaan meer de publicatie is nog te koop.

SBR publicatie beschrijving

Al deze publicaties bieden een zeer uitgebreide verhandeling over gevelisolatie en zijn daarom een uitstekende basis om deze website op te baseren….. en er op voort te borduren. De teksten op deze site zijn vaak, maar helaas nog niet allemaal, aangepast aan de laatste ontwikkelingen.