2021-05-15

Werk_groot-afbouw

Deze tekst uit 2019 is afkomstig van de site van

Groot Afbouwbedrijf BV

Dochteronderneming : G.B.M. Keukens, Tegels en Sanitair B.V.

Project Cortile te Amstelveen

Groot Afbouwbedrijf is in 1968 opgericht en heeft ca. 150 werknemers in dienst. De werkzaamheden worden uitgevoerd in nieuwbouw en renovatie, in zowel woning- als utiliteitsbouw.

Activiteiten

Gevelisolatie, stukadoorswerk, wand- en plafondafwerkingen, zand/cementdekvloeren, anhydrietdekvloeren, spackspuitwerk, tegelwerk, gipsblokkenwanden, metalstud-wanden en timmerwerk.

Gevelisolatie / Stukadoorswerk

Opdrachtgevers hebben ons de uitvoering van vele werken toevertrouwd en weten onze deskundigheid op dit gebied te waarderen. Wij bieden een uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Op de door ons uitgevoerde gevelisolatie wordt een verzekerde garantie van 10 jaar worden gegeven.

Scheidingswanden

Scheidingswanden van gipsblokken en gipsplaatwanden worden door ons in grote en kleine projecten vakkundig en snel geplaatst. Door het groot aantal vaklieden met verschillende achtergronden kan ons bedrijf het complete pakket tot kozijnen plaatsen toe voor u verzorgen. Wij kunnen dit complete afbouwonderdeel voor u verzorgen inclusief de maatvoering, de levering, het stellen en het behangklaar maken.

Plafond-, wand- en vloerafwerkingen

Onze medewerkers zijn inzetbaar t.b.v. alle wand-, plafond- en vloerafwerkingen. Te denken valt aan spackspuitwerk, het traditioneel raapwerk en sierpleisterwerk, alsmede aan zand/cementvloeren en anhydrietvloeren.

Tegelwerk

Het complete tegelpakket wordt door onze tegelzetters verzorgd vanuit onze eigen showroom.

Dochteronderneming : G.B.M. Keukens, Tegels, Sanitair B.V. verzorgt vanuit haar showroom keuze uit 70 keuken- en 25 badkameropstellingen. Vanuit de afdeling verkoop worden alle bouwmaterialen verkocht aan de afnemers

groot-afbouw

Bezoekadres

Julianaweg 147
1131 DH Volendam

Postadres

Julianaweg 147
1131 DH Volendam

T 0299-365160
F 0299-369201